VAN / TUŞBA - Şemsibey İlkokulu

Şemsibey İlkokulu

ŞEMSİBEY MAH. 17152. SK. ŞEMSIBEY ILKOKULU BLOK NO 2 TUŞBA / VAN
Vizyon
Eğitimin ve Bilginin Sosyalleştiği, her alanda ilk ve örnek olan, öğrencilerine iyi bir gelecek hazırlayan, diğer kurumlar arasında tercih edilen lider kurum olmak ve bunu sürdürmek. Değerlerimiz * Dürüstlük * Şeffaflık * Ekip Çalışması * Çalışanlarımıza Güvenme * Farklılıklar * Yaratıcılık * Liderlik * Atatürk Milliyetçiliği * Çağdaşçılık * Yeniliklere açık olma * Karşılıklı Sevgi ve Saygı * Hoşgörü ve Şefkat
Misyon
Her personelin alanında uzmanlaştığı,sorunların daha ortaya çıkmadan çözümlendiği, yöneten değil yönlendiren,dikta eden değil tartışan, kaynakları en üst düzeyde kullanan, iştirakçilerine güvenen ve güven veren, olaylara profesyonel yaklaşan ve tutarlı uygulamalar yapan, her bireyin kendini geliştirdiği bir kurumuz. *Çalışmak! *Çalışmak! *Çalışmak! Daha çok çalışmak! Mükemmele ulaşmak...
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Şemsibey İlkokulu ikili Eğitim sabahçılar: 07.50 -12:30 Öğlenciler 12.40- 17.30
Ulaşım
Şehir merkezinden kalkan(Beşyolda) Şemsibey minibüsleri ve belediye otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. Öğretmenler servisle okula ulaşım sağlamaktadır.
Şemsibey Mahallesi Merkez İlçe TUŞBA/VAN
Van merkez Tuşba ilçesi şemsibey mahallesinde bulunmaktadır.